Over ons

INTERIEUR

BOUW

BEETS

 

In 2008 startte Lauris Beets zijn eigen zaak als schrijnwerker, om zijn passie voor het werken met hout dagelijks te kunnen uitvoeren. Sindsdien stelt hij alles in het werk om mensen tevreden te stellen en hun gevraagde schrijnwerk goed uit te voeren. Een werk is bij InterieurBouw Beets pas geslaagd als het werk kwaliteitsvol en de klant tevreden is.

Wil u uw interieur veranderen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

BINNENDEUREN / PARKET / LAMINAAT / WANDEN / PLAFONDS / VOLLEDIGE PROJECTEN / MAATKASTEN / DRESSINGS / KEUKENS / BADKAMERMEUBELS / BUITENSCHRIJNWERK / HERSTELLINGEN

Waarom

Kies je voor ons?

 

Kies je voor kwaliteitsvolle producten, snelle dienstverlening, open communicatie naar de klant toe en een familiale sfeer, kies dan voor InterieurBouw Beets.

 

Creatieve ideeën

Heb je een idee, maar weet je niet volledig hoe dit in je interieur kan passen? InterieurBouw Beets helpt je door tekeningen te maken en je idee samen te bespreken, om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen.

 

Professioneel team

InterieurBouw Beets werd opgericht en uitgewerkt door Lauris Beets, waarbij hij omringt wordt door professionele advies en begeleiding om zo de klant volledig tevreden te stellen. Hij voert ook ieder project zelf uit, van opmeting tot oplevering, wat zorgt voor een persoonlijk contact.

 

Advies van een expert

Twijfel je over een houtsoort? Weet je niet zeker of een bepaald type vloer wel in je woning past? Met alle opgebouwde kennis en ervaring geeft InterieurBouw Beets een antwoord op al je vragen.

InterieurBouw Beets, Haan 25, 1840 Steenhuffel, België

+32 (0)475 27 11 01 | info@ibbeets.be | BE 0898 910 975

 

Copyright @ All Rights Reserved